KRISTEL

Hallo,

Het doet me deugd dat je de weg naar deze website gevonden hebt!

In deze hectische wereld is er dringend nood aan wat meer rust en kalmte. Mindfulness bijvoorbeeld :-)

Ik geef reeds Yoga en Meditatie lessen in mijn kleine yogastudio Greenhouse Yoga in de Diamantwijk. Zo help ik mijn studenten om in contact te komen met hun ademhaling en hun lichaam door beweging en concentratie.

In Mindful Run en Walk komen deze technieken ook aan bod. Op een speelse en toegankelijke manier zoeken we samen naar een bewustere loopervaring.

Het ultieme doel is een gezonde geest in een gezond lichaam.

Ik hoop je snel in een cursus te ontmoeten!

Kristel geeft de cursussen in Antwerpen-Centrum en Linkeroever.

WENDY

Ik ben Wendy Blankert en ik stel me graag even voor.

Ik woon en werk in Antwerpen- Zuid en ik heb een partner en twee super lieve kinderen.

Ik houd van beweging en van de natuur. Met mijn vlotte persoonlijkheid en enthousiasme kom ik graag in actie.  Ik doe graag aan loopevenementen mee en  deel mijn acro-turn passie met mijn kinderen. Wat daar natuurlijk bij hoort is uiteraard een gezonde levensstijl van veel beweging en gezonde voeding.​ Ik geloof dat het lichaam één is en dat het lichaam reageert op impulsen van buitenaf en binnenuit. Ik volg daarom ook een opleiding tot gezondheids-  en voedingscoach om anderen daar in de toekomst verder bij te kunnen helpen. 

Ik was reeds geïnteresseerd in meditatie en mindfulness. Ik vond het echter moeilijk om stil te zitten en vond daar niet echt mijn draai in. 

Toen ik Mindful Run ontdekte ging er een wereld voor mij open, het gaf mij tegelijkertijd de kans om in beweging te blijven, met minder pijn, maar ook om meer te genieten van alles om mij heen.

Ik wil jou ook heel graag deze beginselen van Mindful Run uitleggen door je vijf weken mee te nemen op een actieve persoonlijke ontdekkingsreis.

Zonder druk, zonder competitieve prestatie.

Wendy geeft de cursussen in Antwerpen Zuid en Middelheim.

©2019 by mindfulrunantwerpen.be. Proudly created with Wix.com


Read our Terms and Conditions

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now